Öne Çıkanlar Covid19 Kovid19 ANTALYA Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istanbul COVID19 aşısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Anadolu Isuzu Ödüle Doymadı

Anadolu Isuzu, “2015 Faaliyet Raporu” ile ilk defa katıldığı Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nden yedi ödül birden aldı.

Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (League of American Communications Professionals-LACP) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve uluslararası ölçekte “En İyi Faaliyet Raporlarının” belirlendiği yarışmaya bu yıl başta ABD ve Avrupa olmak üzere, 25 ülkeden 1.000’e yakın şirket başvuru yaptı.

Jüri değerlendirmesinde 100 üzerinden 99 puan alan faaliyet raporu ile Anadolu Isuzu, genel dünya sıralamasında yirmi dokuzuncu, Avrupa, Orta Dogu ve Afrika bölgesinde ise on altıncı olarak önemli bir başarıya imza attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.