Öne Çıkanlar ırak fetö pkk TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi Indie rock ICBC) Asena ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer Şükrü Çin

BankPozitif’ten Bayramı Tatlandıran Kredi

Yeni nesil bankacılığın adresi BankPozitif, geleneksel bayram coşkusunu dijital çağın avantajlarıyla birleştiriyor. Banka, Ramazan Bayramı’na yönelik ihtiyaçlara seslenmek amacıyla tasarladığı özel ve avantajlı Bayram Kredisi paketi ile masraf, komisyon, sigorta ücreti almadan 1 dakika gibi bir sürede verdiği krediler sayesinde müşterilerinin bayramını tatlandırıyor.
Herkes İçin Hem Masrafsız, Hem Komisyonsuz Kredi
Bu bayram ihtiyaçlarını karşılamak için BankPozitif'i tercih edenler, bankanın sunduğu uygun faiz oranları ve hızlı hizmet sayesinde, geleneksel bayram coşkusunu da en güzel şekilde yaşayacaklar. BankPozitif’in sürekli müşterisi olsunlar veya olmasınlar; başvuru yapan tüketiciler kredi taleplerinin kesin sonucunu anında öğrenebiliyor. Masrafı olmayan, dosya ve sigorta ücreti alınmayan kampanyalarla tüketiciler, ihtiyaçları olan miktarda krediyi çok uygun faiz oranlarıyla kullanabiliyor.
Sektörde farkını müşterilerinin ihtiyaçlarına anında cevap veren hizmetleriyle ortaya koyan BankPozitif, her geçen gün yeni nesil bankacılık alanında yaptığı yatırımlarla ilklere imza atmaya devam ediyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.