Öne Çıkanlar galatasaray deprem palandöken konser türk telekom azerbaycan ukrayna trabzonspor yapı kredi KENAN DOĞULU bodrum dolar

Clinic Center, Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 15. Şirketi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi tarafından düzenlenen ve Türkiye Ticaret Bakanlığı ile tarafından desteklenen Türkiye 100 Ödül Töreni, 22 Aralık 2020 günü çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Firmaların 2016-2018 büyüme oranları baz alınarak yapılan sıralama olan Türkiye 100 listesinde, Ada Sağlık Seyahat Sağlık Turizmi ve Danışmanlığı Limited Şirketi, marka adıyla Clinic Center, ülkemizin en çok büyüyen 15. şirketi olarak, ödül almaya hak kazandı.

2015 yılında kurulan sağlık turizmi firması Clinic Center, çoğunluğu Avrupa ülkelerinden olmak üzere, yılda 3 binin üstünde turisti tedavilerini Türkiye’de olmak üzere İstanbul’a taşıyor. Ülkemizde tıbbi teknolojilerin ve medikal alanda nitelikli işgücünü birikiminin avantajından yararlanan firma, bu sayede Türkiye’ye döviz girdisinin artmasına katkı koyarak ülke ihracatına fayda sağlıyor.

Türkiye’de İstanbul, İzmir ve Aydın-Kuşadası ofislerinde, İngiltere’de ise Londra ofisinde hizmet vermekte olan Clinic Center, büyüyen dinamik kadrosuyla, ülkemizde daha fazla gencin nitelikli işlerde istihdam edilmesi hedefinde de örnek teşkil ediyor.

Clinic Center aynı zamanda, Büyük Britanya’da 25 tedavi merkeziyle anlaşmalı olup bu bölgelerde yaşayan hastalarına iyileşme süreçlerinde tedavi sonrası bakım hizmetini fiziksel olarak sağlayan tek sağlık turizmi firması. Firma, bu ve diğer özgün hizmetleri sayesinde, Covid-19 pandemisinin turizm sektöründe estirdiği olumsuz havaya rağmen büyümeye devam ederek, sektördeki öncü konumunu koruyor.

Clinic Center’ın kurucu ortağı ve CEO’su Mustafa Temiz, şirketin Türkiye 100 listesinde 18.’liğe layık görülmesinin ardından şu değerlendirmelerde bulundu:   

“Türkye’nin sağlık alanındaki altyapısını yurtdışında daha da fazla tanıtarak, önümüzdeki yıllarda da aynı hızda büyümeyi planlıyoruz. Bu hedef doğrultusunda, bugün Türkiye 100 listesinde 15. olarak yer almamız gurur verici. 2016-2018 yılları arasında çizdiğimiz bu başarı tablosunun bundan sonra da devam etmesi için Clinic Center ailesi olarak, her gün daha fazla çalışacağız.

Önümüzdeki yıllarda, hastalarımıza tedavi olanağı sunduğumuz medikal branşları arttırarak ve dünyada daha fazla ülkeden daha fazla kişinin Türkiye’de tedavi olmalarını sağlayarak hedeflerimizi aşacağımıza inanıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.