Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank pkk

İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Konaklamak İçin İkinci Kez CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’u Seçti

Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İslam İşbirliği Teşkilatı’nın Kudüs konulu olağanüstü zirvesine katılmak üzere geldiği İstanbul ziyaretinde konaklamak üzere ikinci kez CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’u seçti. 60 kişilik bir heyetle Türkiye’ye gelen Cumhurbaşkanı Ruhani, bu ziyaretinde de CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul’un Başkanlık Süiti’nde konaklıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimiyle, Müslüman nüfuslu ülkelerin oluşturduğu İslam İşbirliği Teşkilatı Kudüs özel oturumuyla 13 Aralık’ta İstanbul’da toplanacak. ABD Başkanı Trump’ın Kudüs’ün İsrail’in başkenti olacağı yönünde yaptığı açıklamanın ardından yapılacak zirvede alınacak kararlar, tüm dünya tarafından merakla bekleniyor. İran’ın İslam dünyasındaki ve günümüz konjonktüründeki önemi ile, Hasan Ruhani’nin toplantıya katılımı kritik değer taşıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.