Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank zam

Kibar Dış Ticaret'e Cumhurbaşkanından En Çok İhracat Yapan 4. Firma Ödülü

Türkiye'nin önde gelen sanayi gruplarından biri olan Kibar Holding’in dış ticaret şirketi olan Kibar Dış Ticaret, TİM Genel Kurulu'nda düzenlenen İhracat Şampiyonları Ödül Töreni'nde "En Çok İhracat Yapan İlk 10 Firma" arasında 4'üncü sırada yer alırken, Demir ve Demir Dışı Metaller sektöründe Türkiye 1'incisi odu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 24. Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların katılımıyla gerçekleşti. Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olan Kibar Holding’in dış ticaret şirketi olan Kibar Dış Ticaret, İhracat Şampiyonları Ödül Töreni'nde iki ödül birden aldı. "En Çok İhracat Yapan İlk 10 Firma" arasında 4'üncü sırada yerini alan şirket, aynı zamanda Demir ve Demir Dışı Metaller sektöründe Türkiye 1'incisi oldu.

“Kibar Grubu’nun ticari kültür temsilcisiyiz”

Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan alan Kibar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kibar, "Şirketimizin dış ticaret hacmi istikrarlı bir şekilde artarak, yılda 1.5 milyon ton seviyelerine ulaşmıştır. Hedefimiz ülkemizde başlatılan dış ticaret atılımlarında öncü rolü oynamaktır" dedi. Türkiye`nin önde gelen birçok özel ve devlet sanayi kuruluşunun ihracatını gerçekleştirdiklerini belirten Ahmet Kibar, Kibar Dış Ticaret olarak dış ticaret bilgi ve birikimi olan Kibar Grubu'nun güçlü ticari kültürünün özgün bir temsilcisi olduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.