MetLife Emeklilik ve Hayat ile DenizBank’tan Müşterilerine Yeni Güvence

MetLife Emeklilik ve Hayat ile DenizBank’tan emeklilere yeni güvence.İki ortak müşterilerini bir çok olası olumsuzluklara karşı koruyacak.

İki ortak şirket, emekli maaşı alan müşterilerine özel yeni ürününün tanıtımını gerçekleştirdi. DenizBank, Emeklim Güvende Ferdi Kaza Sigortası ile DenizBank emekli müşterilerine kaza sonucu oluşabilecek kirik, yanık gibi rahatsızlıklarda 5 bin TL’ye kadar korunma, yaralanmalarda en iyi şekilde tedavi görme ve kaza sonrası vefat ya da sakat kalınması durumunda 30 bin TL finansal güvence sağlayacak.
 
Olası bir kaza sonucu oluşan bir yaralanma durumunda poliçede belirtilen teminat limiti dahilinde tedavi için doktor, hastane, ilaç ve cerrahi işlem gibi tedavi masrafları hastane sınırlaması olmadan Poliçe kapsamında karşılanıyor.
 
Emeklim Güvende Asistansı
 
Emeklim Güvende Ferdi Kaza Sigortası sahipleri ayrıca, Emeklim Güvende Asistansı’nın sunduğu tüm hizmetlerden yararlanabiliyor. Ultra ve mini sağlık tarama, psikolojik danışmanlık, tıbbi yardım, sağlıklı beslenme, profesyonel ev destek hizmetleri, organizasyonel hizmetler, seyahat danışmanlık gibi hizmetler Emeklim Güvende Asistans’ı kapsamında; sunuluyor.

Emeklim Güvende Ferdi Kaza Sigortası Yaptıranlara Kıbrıs Seyahati Fırsatı
 
Emeklim Güvende Ferdi Kaza Sigortasini 1 Temmuz - 30 Eylül 2016 tarihleri arasinda yaptiran DenizBank’in emekli müsterilerinden 10 çift ise 2 gece 3 gün Kibris seyahati kazanma fırsatı yakalayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.