Michelin NexTraq’ı Satın Aldı

Ünlü lastik markası Michelin, ABD menşeili ticari filolar için telematik servis sağlayıcısı olan NexTraq şirketini satın aldı.
 
Sürücü güvenliği, yakıt yönetimi ve filo verimliliğinin artırılması konusunda çözümler sunan Nextraq’ı satın alan Michelin, teknolojik üstünlüğünü güçlendirmeyi amaçlıyor.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Michelin America Ağır Vasıta Lastikleri Operasyonlarından Sorumlu Başkan Ralph Dimenna, “Bu satın alma işleminin ardından NexTraq’ın operasyonel gelirini neredeyse yüzde 400 oranında büyütmeyi ve büyük bir kazanç elde etmeyi başardık” şeklinde konuştu.
 
Yaklaşık 7 bin filo müşterisine ve 116 bin bireysel aboneye sahip olan NexTraq, Michelin bünyesinde bağımsız olarak faaliyet gösterecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.