Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 pkk recep tayyip erdoğan türk telekom

Nestle‘de Görev Değişikliği

Kariyerine 16 yıl önce Nestle’de başlayan ve birçok farklı görevde bulunan, son dört yıldır Asya Okyanusya Afrika bölgesi Nestle Waters Yönetim ve Teknoloji Birimi İK Müdürlüğü görevini yürüten Nilüfer Demirkol, Nestle Türkiye İK Direktörlüğü görevine atandı.
 
Lisans eğitimini 1996 yılında Boğaziçi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nden aldığı diplomayla tamamlayan Demirkol, kariyerine 2000 yılında Nestle Türkiye’de İnsan Kaynakları Geliştirme Uzmanı olarak başlayarak bu görevi dört boyunca bu görevi sürdürdü. Demirkol, ardından yine aynı departmanda iki yıl boyunca İşe Alım Müdürü olarak çalıştı.
 
Nilüfer Demirkol Kimdir?
 
2007 yılında Nestle Türkiye’de İnsan Kaynakları Geliştirme Müdürü olarak atanan Nilüfer Demirkol, üç yıl boyunca bu görevi başarıyla sürdürdü ve 2010 yılında Nestle Türkiye Destek Hizmetler ve Kahvaltılık Gevrekler’den sorumlu İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne terfi etti. İki yıl boyunca bu görevde yer alan Demirkol, Ocak 2012’de Asya Okyanusya Afrika Bölgesi NestléeWaters Yönetim ve Teknoloji Birimi’nin İnsan Kaynakları Müdürü olarak Dubai merkezli olarak görev yapmaya başladı. Nilüfer Demirkol dört yıl süren bu görevinin yanı sıra, Nestle Waters Asya Okyanusya Afrika Bölgesi‘nde “cinsiyet dengesi” konularından sorumlu olarak 15 farklı ülkenin Cinsiyet Dengesi ve Farklılık konularının geliştirilmesine yönelik bir dizi çalışmayı hayata geçirdi.Son olarak Nestle Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine atanan Nilüfer Demirkol, evli ve iki çocuk annesidir.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.