Öne Çıkanlar Covid19 Kovid19 ANTALYA Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cumhurbaşkanı erdoğan istanbul Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca COVID19 aşısı

Odeabank Beş Ödülle Döndü

Dünyanın saygın finans yayınlarından biri olan Global Finance’ın bu yıl 17’incisini düzenlediği “2016 Dünyanın En İyi Dijital Bankaları Ödülleri’nde kazananlar belli oldu. Türkiye'nin genç ve yenilikçi bankası Odeabank, Global Finance’ten bu yıl 5 ödülle döndü.
 
Bireysel Bankacılık kategorisinde Türkiye’nin “En İyi Dijital Bankası” seçilen Odeabank, “Fatura Ödeme ve Gösterimi”, “Bilgi Güvenliği”,  “Yatırım Hizmetleri”  ve “Sosyal Medya” kategorilerinde de Batı Avrupa’nın en iyisi oldu.
 
Türk Bankacılık sektörüne kazandırdığı yenilikler ile uluslararası platformda adından söz ettiren Odeabank, yeni teknolojilere yatırım yaparak dijital bankacılık ağını güçlendirmeyi ve Türkiye'de hiçbir bankacılık hizmetinden faydalanmayan yaklaşık 1 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor.
 
Odeabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, “Geçtiğimiz aylarda başta IFC ve EBRD gibi iki saygın ve prestijli kuruluşun, diğer yatırımcılarla birlikte Odeabank'a duydukları güven neticesinde sermayemizi toplamda 1 milyar TL artırma kararı aldık” dedi. Özkaya açıklamasında, “Bu sermayeyi şube ağımıza, dijital bankacılık kanallarımıza ve teknolojiye yatırım yaparak kullanacağız. Böylece rekabetçi Türk bankacılık piyasasının ilk 10'undaki en genç banka olarak kurumsal, ticari, KOBİ ve bireysel müşterilerimize en yüksek kalitede hizmet vermeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Dünyanın saygın finans yayını olan Global Finans, her yıl Asya-Pasifik, Orta ve Doğu Avrupa, Latin Amerika, Orta Doğu ve Afrika, Kuzey Amerika ve Batı Avrupa olmak üzere 6 bölgede belirlediği finalistler arasından dünyanın en iyi dijital bankalarını seçiyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.