Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk suriye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan dsp Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yılbaşı tüketici güven endeksi hatay terörist Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici

Oleg Cassini 2022 Gelinlik ve Elbise Trendlerinin Ön Görünümünü Sundu

Yarım asırlık kırmızı halı deneyimini hızlı moda kültürüyle buluşturan Oleg Cassini, 2022 yılının yükselen trend gelinliklerini ve elbiselerini sundu. İtalyan asıllı Amerikan Moda Tasarımcısının izinden giden marka, elegan ve şık bir bakış açısıyla modern dünyanın gelinlerini selamlıyor.

2022 koleksiyonu; kendi masalının kahramanı gelin adayları için 2022 yılında daha da romantikleşiyor ve pudra rengini anımsatan özel renk kartelasıyla birlikte devrimci gelinlik modasına da göz kırpıyor. Beyazın tüm tonlarını içeren koleksiyonda klasikten yenilikçiye bir çok sezonun hit görünümünü elde etmek mümkün. 

Senelerdir gelinlerin en çok tercih ettiği danteller, payetler ve tüller 2022’de de gelinliklerde popüler olmaya devam ederken,  2021-2022 trendlerinden olan danteller ve işlemeler; sadelik içerisinde bir hareket isteyen gelinler için kollarda ve eteklerde harika bir görünüme kavuşuyor.

2022 Gelinilk Trendlerine Genel Bakış

Helenistik Çağın Devamı!

Omuzdan sırt bölgesine oval bir biçimde uzanan dekolteye eşlik eden kalın boncuklu askılar… Bu kalıpsal güç birliği ortaya kuvvetli boyun ve sırt estetiği sağlarken göğüsten bele vücudu saran kesimiyle Helenistik döneme vurgu yapan gelinlikler zarafet ve gençliğin temsilcisi olmaya aday.

Tül Fiyonk Detayları Geri Döndü

Tül trendi yükselişini sürdürüyor. Ama bu kez vücudun en estetik bölgelerinden birinde hayat buluyor. Dantel ve tülün birleşmesiyle askıları tamamen tül fiyonk tasarlanan gelinlikler oyuncu cazibesi yüksek görünümler yaratırken, askılar farklı görüntüler için istenildiği gibi bağlanabiliyor. Ayrıca kol arkasını kapatan ve pelerinimsi etki yaratan uzun tüllerin görkemli duruşu da bu tasarımsal kalıbın favori görünüm olmasının bir diğer nedeni olarak ortaya çıkıyor.

Kuğu Zarafetinde Dantel Etkisi

Dantellerin çok fazla ve çeşitli şekillerde kullanıldığı gelinlikler, üç boyutlu bir hava yaratırken birden fazla dantel çeşitinin kullanılması yüksek bir elegan görünümün anahtarı. Dantelin vücudu saran seksi ve çekici kalıplarla buluştuğu bu modern gelinlikler, düğün seramonisinin büyüsüne uzun kuyruk detaylarıyla eşlik etmek için tasarlanmış. Bir kuğu gibi süzülmek isteyen gelin adayları için straplez ve askılı olmak üzere tasarlanan modellerde omuz estetiği de ön plana çıkıyor.

Göz Alan Cesur Modeller

Parlak kumaşı, ince ip askıları, göğüs ve derin sırt dekolteleriyle göz alıcı bir görünüm ortaya koyan gelinlikler adeta dişil enerjinin yansıması. Yırtmaçların kullanıldığı gelinlikler ise feminen duruşu ile gelinlerin bu sezonda da favorilerinden oluyor. Unutulmaz düğün gecelerinin ilgi odağı olmak isteyen kendinden emin, özgüvenli gelin adayları için bu tarz cesur gelinlikler göz kamaştırıcı bir seçenek.

Düğünde Midi Zarafeti

Düğün günlerinin büyüsü yalnızca düğün ile sınırlı kalmıyor, evden çıkış ve düğün sonrası after partiler ile de devam ediyor. Gecenin yıldızı olan gelinliği gölgede bırakmayan ama bir o kadar da şık midi gelinlikler ile hem şık hem rahat bir görünüm yakalamak mümkün.  Özellikle sadelikten yana olan gelinlerin ilgi odağındaki bu tarz modeller günün kurtarıcısı olduğu gibi doğrudan düğünlerde de tercih edilebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.