Öne Çıkanlar ankara chp deprem tsk diyarbakır konya ırak sgk bodrum pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

PTT, TVF’nin Resmi Kargo Tedarikçisi Oldu

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) ile Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) arasında yapılan anlaşmayla, PTT Kargo, TVF’nin “resmi kargo tedarikçisi” oldu.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) ile Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF)  arasında PTT Sirkeci Büyük Postane’de gerçekleşen törende sponsorluk anlaşması imzalandı. PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan BOZGEYİK ile TVF Başkanı Mehmet Akif ÜSTÜNDAĞ’ın imzaladığı anlaşmayla TVF tarafından yapılacak organizasyonlarda, katılım sağlanacak etkinliklerde, resmî maçlar ve hazırlık maçlarında, PTT Kargo, TVF’nin “resmî kargo tedarikçisi” unvanı ile yer alacak.

Bozgeyik imza töreninde yaptığı açıklamada, iki asra yakın tecrübesiyle Türkiye’nin yüz akı kuruluşlarından PTT’ nin ülkemizde ilk adımları Cumhuriyet’ten önce atılmış voleybolu başarıyla yöneten köklü kurum TVF arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının Türk sporuna hayırlı olmasını temenni ettiğini belirtti ve “Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketimiz ile Türkiye Voleybol Federasyonumuz arasında imzaladığımız anlaşma ile Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmî kargo tedarikçisi oluyoruz. Daha önce voleybolda büyük başarılara imza atan Türk voleybolunun gelecekte, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonluklarının elde edileceğine inanıyoruz. Bu büyük j spor olaylarında şanlı bayrağımızın dalgalanması bizim için gurur vesilesiyken PTT A.Ş.’nin logosunun dünya kamuoyu önüne çıkması ise ayrı bir sevinç kaynağı olacaktır” dedi.

Üstündağ ise yaptığı açıklamada 108 yıllık bu tarihi binada voleybol için önemli bir anlaşmaya şahitlik edileceğini belirtip şu cümlelere yer verdi:

“TVF ve PTT A.Ş. arasındaki yeni iş birliği, bugün burada atılan imzalarla başlayacak. Başarıya giden yolda, sponsorların destekleri her zaman çok büyük bir güç kaynağıdır. PTT A.Ş. ile yaptığımız anlaşma da Federasyonumuz için önemlidir. Ülkemizin voleybolda çok daha iyi yerlere gelmesi için birlikte çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Voleybolu daha yukarılara taşıma hedefimize katkı sağlayan tüm sponsorlarımıza ve PTT A.Ş.’ye bir kez daha teşekkür ediyoruz. İki önemli markanın bir araya geldiği bu anlaşmanın, karşılıklı memnuniyetlerle sonraki yıllarda da devam etmesi ortak arzumuz.Son olarak Ağustos ve Eylül aylarında Milli takımlarımızın, önemli turnuvalarda mücadele edeceklerini hatırlatmak isterim. A Erkek ve Bayan Milli Takımlarımız Avrupa Şampiyonası Finalleri’ne, U18, U23 kız ve U19, U23 erkek takımlarımız Dünya Şampiyonası Finalleri’ne hazırlanıyor. Bu önemli şampiyonalarda yer alan takımlarımıza başarılar diliyor, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Dilerim, başarılarını hep birlikte kutluyor oluruz” dedi.

İmza törenin ardından Bozgeyik Voleybol Milli takım oyuncularına kendileri için hazırlanmış kişisel pullarını hediye ederken,  Üstündağ ise Bozgeyik’e plaket takdim etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.