Öne Çıkanlar ankara tsk chp deprem diyarbakır konya bodrum ırak sgk pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

PTT’den Ramazan Bayramı Tebrik Kartı ve İndirim Kampanyası

Şirketin verdiği hizmetlerinin vatandaşlar tarafından bilinirlik ve tercih edilme oranının arttırılması amacıyla 2017 yılı Ramazan Bayramı’na özel Tebrik Kartı Kampanyası düzenleniyor. Kampanyaya özel ücretsiz olarak dağıtılmak üzere bir milyon adet tebrik kartı PTT işyerlerine teslim edildi.

Yüzde 25 İndirim

Ramazan Bayramı’ndan önceki 5 iş günü (19-20-21-22-23 Haziran 2017) içerisinde postaya verilen Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerinde yurtiçi gönderilerine %25 indirim uygulanacaktır. Herhangi bir indirimden faydalanan gönderilere ayrıca bu indirim uygulanmayacaktır.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.