Öne Çıkanlar galatasaray deprem erdoğan recep tayyip erdoğan çin chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kuşadası Belediyesi Haberleri

Sabancı Center Kadına Uygulanan Şiddete Dikkat Çekmeye Devam Edecek

Sabancı Holding ve Akbank, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri’nin dünya genelinde 25 Kasım - 10 Aralık tarihleri arasında gerçekleştireceği "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Aktivizm" kampanyası kapsamında başlatılan "Dünyayı Turuncuya Boya" çağrısına bu yıl da destek verecek.


Kampanya kapsamında İstanbul’un simge yapılarından olan Sabancı Center, kadına uygulanan şiddete dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla kampanyanın başladığı 25 Kasım akşamından itibaren turuncu renkle ışıklandırılacak.

Kampanya, Birleşmiş Milletler’in dünya genelinde kabul ettiği “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Mücadele Günü” olan 25 Kasım’da başlayacak ve İnsan Hakları Günü olan 10 Aralık’a kadar devam edecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.