Öne Çıkanlar Covid19 Koronavirüs İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener suriye Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer palandöken atatürk şehit Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Sabancı Holding Sanayi Grubunda Yeni Yapılanma

Sabancı Holding bünyesinde yer alan Sanayi Grup Başkanlığı ve Çimento Grup Başkanlığı organizasyonları Sanayi Grup Başkanlığı çatısı altında birleşti.

Sabancı Holding, bünyesinde yer alan Sanayi Grup Başkanlığı ve Çimento Grup Başkanlığı organizasyonlarını Sanayi Grup Başkanlığı çatısı altında birleştirme kararı aldı. Yeniden yapılandırılan Sanayi Grup Başkanlığı görevini, halen Çimento Grup Başkanı olarak görev yapmakta olan Mehmet Hacıkamiloğlu yürütecek. Sanayi Grup Başkanı Mehmet Pekarun ise, özel projelerden sorumlu CEO Danışmanı olarak görev yapacak. Sanayi Grup Başkanlığı altında Akçansa, Çimsa, Brisa, Yünsa, Kordsa Global, Temsa Global, Temsa İş Makinaları, Temsa Motorlu Araçlar ve Yünsa şirketleri yer alacak.

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Sabancı Holding olarak, paydaşlarımıza değer yaratma hedefiyle, iş süreçlerimizi sürekli iyileşme anlayışı ile yönetiyoruz. Bu yaklaşımdan hareketle, tüm üretim faaliyetlerimizi tek bir çatı altında birleştirme kararı aldık. Böylece, tüm sanayi şirketlerimizi daha fazla birbirinden öğrenen, teknoloji odaklı, operasyonel verimliliği yüksek bütünsel bir yaklaşımla yöneterek, sinerjimizi daha da güçlendireceğiz. Sanayi Grubumuz yeni organizasyonuyla Topluluğumuzu daha da ileriye taşıyacak. Bu organizasyonun sorumluluğunu ise değerli arkadaşımız Mehmet Hacıkamiloğlu üstlenecek. Topluluğumuza uzun yıllardır birçok başarıya imza atan Mehmet Pekarun ise, özel projelerden sorumlu CEO Danışmanı olarak süreçlerimize katkı sağlamaya devam edecek. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.