Öne Çıkanlar esnaf Covid19 beşiktaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Halka arz fetö ırak tsk istanbul Esnaf Turk Fatura Tai Chi Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Elif Banu Kocaoğlu Yıldız

Sevgililer Günü Kutlamaları İçin Forum Ankara’ya Davetlisiniz

Ankara'nın alışveriş ve yaşam merkezi Forum Ankara, bu yıl Sevgililer Günü kutlamaları kapsamında tüm ziyaretçilerini romantik bir canlı müzik dinletisiyle karşılayacak. Sato Band, 16-17 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri saat 15.00 – 18.00 Arasında Forum Ankara misafirlerine özel canlı performansıyla sahnede olacak. 


 
Kuruluşunun onuncu yılı şerefine ziyaretçilerine hazırladığı sürprizlere bir yenisini ekleyen Forum Ankara, Sato Band'in canlı performansını misafirleriyle buluşturacak. Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında 16-17 Şubat 2019 Cumartesi ve Pazar günleri Forum Ankara'yı ziyaret edenler, saat 15.00 – 18.00 arasında Sato Band'in canlı performansıyla eğlenecek. Herkesin çok sevdiği yerli ve yabancı parçaları seslendirecek olan grup, ücretsiz gerçekleştirilecek etkinlikte hem kulakların pasını silecek hem de keyifli bir Sevgililer Günü kutlaması yaşatacak.

Anahtar Kelimeler:
Sevgililer Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.