Öne Çıkanlar çin istanbul Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır türkiye terörist recep tayyip erdoğan almanya OkanZeynep Karacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Alışveriş Merkezi Amfi Tiyatrosu

Turkcell Bayramda Rekor Kırdı

Turkcell kullanıcıları 4 günlük bayram tatili boyunca, toplam 7 milyon gb veri kullandı. Turkcell kullanıcıları bu bayram, 1,3 milyar dakika konuşarak ve 769 milyon SMS atarak bayramlaştılar.

Ramazan bayramı nedeniyle insanlar şimdiye kadar ki en fazla iletişim trafiğini yaşadılar. Arife gününü de kapsayan, 4-7 Temmuz arasında Turkcell abonesi kullanıcılar rekor bir seviyeye ulaşarak, 7 milyon gb veri kulandı.

Rekor Bayramlaşma

Rekor seviyede veri kullanarak bayramlaşan kullanıcılar, 4 gün içerisinde, 1,3 Milyar dakika konuşurken 769 milyon SMS gönderdiler. En çok konuşma yapılan şehirler, Türkiye’nin en büyük şehirleri oldu.  En çok konuşma yapılan üç şehir sırasıyla, İstanbul, Ankara ve İzmir olarak belirlendi.

En çok Almanya’daki Gurbetçilerle Konuşuldu

Turkcelliler, 1,3 milyar konuşmanın, 5 milyonunu yurt dışıyla yaptı. En çok aranan ülke Almanya oldu. Türkiye’yi yurt dışından en çok arayanın ise Yunanistan olduğu kaydedildi.

BİP Uygulamasıyla Görüntülü Bayramlaşma

Turkcell kullanıcıları Turkcell’in iletişim platformu BİP üzerinden,  yüksek kalitede, ücretsiz, sesli ve görüntülü haberleştiler. Tatil boyunca BİP üzerinden 25 milyonu aşkın mesaj gönderirken, 250 bin arama, 1 milyon 380 bin dakikalık sesli ve görüntülü görüşme gerçekleştirdi. Pek çok özelliğiyle iddialı olan BiP’in, şimdiye dek 192 ülkede 8,7 milyon defa indirildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.