Öne Çıkanlar çin türkiye almanya Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Dantel İsrail terörist diyarbakır istanbul cumhurbaşkanı çukurova belediyesi cumhurbaşkanı erdoğan

Turkcell Teknoloji Zirvesi Kapılarını 8. Kez Açıyor

Türkiye’nin en kapsamlı ve geniş katılımlı teknoloji etkinliği olarak kabul edilen Turkcell Teknoloji Zirvesi, 9 Mart günü Haliç Kongre Merkezi’nde ziyaretçilere 8. kez kapılarını açacak. Zirve'de 50’nin üzerinde oturumla yaklaşık 100 fikir önderi ile 7 binden fazla davetlinin bir araya gelmesi planlanırken, Türkiye’nin 1 Nisan itibariyle 4.5 G’ye geçecek olması sebebiyle bu yılki zirveye 4.5 uygulamaları ile bu alandaki yeni projelerin damgasını vurması bekleniyor.

Türkiye’nin marka etkinliği haline gelen Turkcell Teknoloji Zirvesi, bu yıl 8. kez düzenleniyor. Zirvenin dünyaca ünlü konuşmacıları arasında mucit ve fütürist Brad Templeton, uzay turisti ve iş kadını Anousheh Ansari, ekonomist ve araştırmacı Richard Dobbs yer alıyor.

Konusunda uzman yerli ve yabancı konuşmacıların katılacağı zirvede; sanayici ve işadamları, iş dünyasının liderleri ve kendi işinin patronları, akademisyenler, girişimciler, bilgi teknolojileri dünyasında çalışan profesyoneller, teknolojiyi kullanarak işinde fark yaratanlar kendi başarı hikâyelerini ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

-GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRENLER TEKNOLOJİ ZİRVESİ’NDE-

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun konuşması ile açılacak zirvenin ana konuşmacıları arasında dünyaca ünlü isimler yer alıyor. Aynı zamanda mucit ve fütürist olan Singularity Üniversitesi Bilişim ve Network’ler Başkanı Brad Templeton'ın “Hem Oto Hem Mobil” başlıklı bir konuşma yapması bekleniyor. Tempelton, konuşmasında ilerlemeyen trafikte acımasızca ilerleyen zamana ve akıllı otomobillere değinecek.

İş dünyasının yakından tanıdığı ünlü ekonomist ve araştırmacı, McKinsey Global Institute Direktörü Richard Dobbs, Zirve'de “Bu Öyle Böyle Bir Değişim Değil!” başlığıyla yönetici ve liderlerin, varsayımlarını ve içgüdülerini sıfırlaması, eski dünyaya ait zırhlarından kurtulması gerektiğine dikkat çekerken, yeni dünyayı şekillendirecek güçlerin altını çizecek.

-İLK KADIN UZAY TURİSTİ ANOUSHEH ANSARİ İLE UZAYDA YOLCULUK

Zirvenin en renkli isimlerinden biri olan Prodea Systems Kurucusu ve CEO’su Anousheh Ansari, ilk kadın uzay turisti kimliğiyle ön plana çıkıyor. Ansari, “Uzay Yolcusu Kalmasın!” başlıklı konuşmasında çocukluk hayali olan uzay seyahatini nasıl gerçekleştirdiğini anlatacak. Bilim ve teknolojiye büyük yatırım yapan Ansari’nin nefes kesen hayat hikayesini zirvede kendi sesinden dinlemek mümkün olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.