Öne Çıkanlar türkiye galatasaray ihracat çin gündem özeti ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gündem özel meme kanseri Metina astım burgan bank

Turkish Cargo, Johannesburg  Ve Madagaskar’a Kargo Seferi Başlatıyor

Sahip olduğu geniş taşıma ağı ile dünyanın 120 ülkesine hizmet sağlayan Turkish Cargo, Güney Afrika’nın en büyük sanayi ve ticaret merkezi  Johannesburg ve Vanilya Adaları’nın en büyüğü olan Madagaskar için planladığı tarifeli kargo seferlerine 1 Temmuz 2017 itibariyle başlıyor.

İhracatının büyük bir kısmını Avrupa ve Amerika ülkelerine gerçekleştiren Güney Afrika, dünyanın dört bir yanına çeşitli ürünler ihraç etmektedir. Güney Afrika’nın genel ihracat ürünleri; makine, elektrik – elektronik ekipmanlar, kimyasal ürünler ve otomotiv parçalarından oluşmakla birlikte, hâlihazırda bu ürünlerin bir kısmi hava kargo ile ihraç edilmekte ve Türk Hava Yolları yolcu seferleri ile taşınmaktadır.
Turkish Cargo, kargo uçağı seferlerine başlayacağı bu iki nokta ile taşıdığı ürün çeşitliliğini de artırmayı planlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.