Öne Çıkanlar galatasaray palandöken ukrayna trabzonspor anadolu efes dolar Göztepe Beşiktaş Haberleri antalyaspor basketbol transfer CEV U17 Avrupa Voleybol Şampiyonası

Yapı Kredi Faktoring Mobil Uygulaması Yayında!

Sektörün öncü şirketlerinden Yapı Kredi Faktoring, faktoringin tüm imkanlarını ülke ekonomisine can veren kurumlara sunma sorumluluğuyla çalışmalarına devam ediyor. Müşterilerinin ticari işlemlerine hız ve kolaylık katmak adına odağına dijital çözümleri alan Yapı Kredi Faktoring’in mobil uygulamasına App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak erişilebiliyor.

Kullanıcı dostu bir arayüzle tasarlanan yeni Yapı Kredi Faktoring mobil uygulamasında müşteriler; giriş yaptıkları tarihteki risklerine, vadesi gelmemiş çek ve senet detaylarına, temlik ettikleri vadesi gelmeyen açık faturalarına kolaylıkla erişebiliyor. Yapı Kredi Faktoring tarafından kesilen tüm faturalarının detayları, BA/BS mutabakatları için gerekli tüm bilgiler ve istenilen tarih aralığındaki hesap ekstreleri de uygulama üzerinden incelenebiliyor. Ayrıca, mobil uygulama üzerinden e-mail ile kayıtlı mail adresi gönderimi işlemini de gerçekleştirebiliyor.

Tüm bunlara ek olarak henüz faktoring ile tanışmamış şirketler de; faktoring imkanları hakkında Yapı Kredi Faktoring Mobil üzerinden kapsamlı bilgiye ulaşabiliyor ve yapılan duyuruları anında takip edebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.