Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin bugünün gündemi kınama Metina dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ak parti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Adalet Bakanı Abdülhamit Gül

Yapı Kredi Nakit Yönetimi Alanında Sekizinci Kez Sektör Lideri Oldu

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney tarafından “Nakit Yönetimi” alanında her yıl düzenlenen ve birincinin müşteri oylarıyla belirlendiği araştırma kapsamında Yapı Kredi, üst üste sekizinci kez “Sektör Lideri” seçildi. Uzun yıllardır bu alanda ödül alma geleneğini sürdüren Yapı Kredi, bu sene “Sektör Lideri” seçilmenin yanı sıra “En İyi Hizmet Veren Banka” alanında da birinci oldu. 

Alınan prestijli ödülle ‘Nakit Yönetimi’ alanındaki başarılarını perçinlendiklerini ifade eden Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, şu değerlendirmede bulundu: “Günümüzün en önemli ihtiyaçlarından dijitalleşme alanında yenilikçi çözümlerimizle müşterilerimizin iş hayatını kolaylaştırıyoruz. Nakit yönetiminde müşterilerimize özel çözümler sunuyor, konusunda uzman ve deneyimli ekibimizin desteğiyle, onlara en uygun ödeme ve tahsilat çözümlerini belirliyoruz. Bu sayede fon fazlası, ödeme ve tahsilat yöntemi konusunda müşterilerimizin nakit akışlarını daha verimli bir şekilde yönetmesini sağlıyoruz. Katılımcı sayısı açısından en geniş kapsamlı anketlerden biri olan ve müşterilerimizin değerlendirmeleriyle yapılan bu prestijli araştırmada sekizinci kez sektör lideri seçilmek bizlere hem gurur veriyor hem de daha iyisini başarmak için motivasyon sağlıyor. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizi en iyi çözümlerle desteklemeye ve sınırları kaldırmaya devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.