Öne Çıkanlar ankara chp deprem tsk diyarbakır konya sgk bodrum ırak pkk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank cumhurbaşkanı erdoğan

Arel Koleji Öğrencileri Havuza Damgasını Vurdu

Bir çok dalda şampiyonluğa imza atan AREL öğrencileri büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. İl ve Türkiye çapında gerçekleşen yarışmalarda AREL öğrencileri yeni başarılarla döndü. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kayseri'de düzenlenen Türkiye Okullar arası Yıldız Erkekler Yüzme Şampiyonası grup elemelerinde AREL Koleji Yıldız Erkekler Yüzme Takımı Grup birincisi oldu. 26 ilden 150 sporcunun mücadele ettiği turnuvada AREL öğrencileri Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. İl dışından gelen sporcular madalyalarını Vali Orhan Düzgün’den aldılar.  

Ayrıca minik yüzücüler bu hafta İstanbul Okullar arası düzenlenen Yüzme Minikler İl Birinciliği Müsabakaları'nda 50 m. serbest yarışında İstanbul Şampiyonluğu, 100 m. serbest yarışında İstanbul İkinciliği, 50 m. kurbağalama yarışında İstanbul Üçüncüsü 100 m. karışık yarışında İstanbul Dördüncüsü oldular.

AREL Koleji Minikler Yüzme Takımı 4x50 m. serbest ve karışık bayrak yarışında İstanbul İkincisi oldular.

Çok sayıda şampiyon yetiştiren AREL Koleji, bünyesinde birçok öğrenciye lisanslı sporcu olma imkânı da sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.