Öne Çıkanlar Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin aydın anka blok a imf başkentte ulaşıma zam anka donald trump abd başkanı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg anadolu jet çocuk tiyatrosu merkez osmangazi Arıkan Group

Ataman: ”Bu Bir Yarı Final ve Kazanmanın Bir Yolunu Bulduk...”

Turkish Airlines Euroleague Final Four Yarı Finali'nde CSKA Moskova'yı saf dışı bırakan Anadolu Efes'in baş antrenörü Engin Ataman, "Ne olursa olsun, bu bir yarı final ve kazanmanın bir yolunu bulduk." dedi. 

Turkish Airlines Euroleague Final Four Yarı Finali'nde nefes kesen bir mücadele sonrası CSKA Moskova'yı 89-86 geçen ve finale yükselen Ergin Ataman maç sonrası görüşlerini açıkladı:


"Maça çok iyi başladık. Micic'in harika organizasyonuyla Beaubois ve Simon üzerinden sayılar bulduk. Ama son çeyrekte işler değişti. CSKA Moskova stratejisini değiştirdi ve Clyburn ile Hackett üzerinden teke tek hücum kullandılar. Clyburn'ü durdurmakta çok zorlandık, her seferinde bitirmeyi başardı. Yorulduk ve çok sayıda top kaybı yaptık. Kenardan gelen oyuncularımız da bu çeyrekte hatalar yaptı ve stres yaşadık. Ne olursa olsun, bu bir yarı final ve kazanmanın bir yolunu bulduk."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.