Öne Çıkanlar türkiye meme kanseri gündem özel ihracat honeywell borsa endeksi olimpiyat bursa ekonomi koordinasyon kurulu cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan çin Klima çarpması

Badminton Büyükler Avrupa Şampiyonası Başlıyor

Türkiye Badminton Federasyonu faaliyet programında yer alan Büyükler Avrupa Şampiyonası 26 Nisan – 01 Mayıs 2016 tarihleri arasında Fransa’nın La Roche Sur Yon Cedex şehrinde gerçekleşecek. Avrupa şampiyonasına  Neslihan YİĞİT, Özge BAYRAK, Cemre FERE ve Ebru YAZGAN katılacaklardır. Milli Takım Sporcularımıza Milli Antrenör Çağatay TAŞDEMİR, Antrenör olarak eşlik edecektir.

Tek Bayanlar da olimpiyat kota mücadelesi veren Neslihan YİĞİT ve Özge BAYRAK (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü) mücadele edecektir. Çift Bayanlarda ise Cemre FERE (Bursa Osman Gazi Belediyesi) ve Ebru YAZGAN (Büyük şehir Belediyesi Ankara Spor) mücadele edecektir. Büyükler Avrupa Şampiyonasında sporcuların alacağı puanlar çok önemlidir. 2016 RİO Olimpiyatları için kota durumumuz şuan; Dünya sıralamasında tek bayanlarda Neslihan YİĞİT: 47, Özge BAYRAK: 50. sıradadır. 1 Mayıs itibari ile Dünya Sıralamasında hangisi daha önde ise Rio 2016 Olimpiyatına o katılacaktır.

Federasyon Başkanı Murat Özmekik; “Büyükler Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Sporcu ve Antrenörlerimize başarılar diliyorum. İnşallah büyük başarılar yakalayarak ülkemize döneceğiz. Bu şampiyonadaki öncelikli beklentimiz Neslihan YİĞİT ve Özge BAYRAK'ın şampiyonadan iyi puan almaları ve sonra da tek bayanlarda daha önce Özge BAYRAK'ın elde ettiği Avrupa 3.lüğü başarısını devam ettirmeleridir. Bu Müsabaka 2016 RİO Olimpiyatlarına kotaya puan veren son müsabaka olması açısından bizim için önem arz etmektedir.’’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.