Beşiktaş İlk Yenilgisini Aldı

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşaspor'a 2-1 yenilerek ilk mağlubiyetini aldı.

Karşılaşma öncesi iki takım sahaya 'Terörü lanetliyoruz' yazılı pankartla çıktı ve Kayseri'de yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Beşiktaş karşılaşmaya istekli ve hızlı başladı. 24. dakikada Quaresma uzak mesafeden topa sert vurdu. Kaleci Ramazan  parmaklarının ucuyla meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Beşiktaş aradığı golü 30. dakikada buldu.  Cenk Tosun ile hızlı gelişen atakta, Cenk Tosun soldan hareketlenen Aboubakar'a topu aktardı. Soldan ceza sahasına giren Aboubakar'ın şutunda, savunmadan dönen top Quaresma'nın önünde kaldı. Bu oyuncunun şutunda kaleciden geri gelen topu, Cenk Tosun kafayla filelere gönderdi: 0-1

İlk devre Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının başlarında bambaşka bir Kasımpaşaspor vardı. İlk beş dakikada iki gol bularak öne geçti. 47. dakikada Kasımpaşaspor önce Tunay Torun ile beraberliği yakaladı.1-1
Beraberlik golünden sonra ataklarını artıran Kasımpaşaspor Gökhan Gönül'ün kendi kalesine attığı golle öne geçti. 2-1

Kalan dakikalarda pek varlık gösteremeyen Beşiktaş gol bulmakta zorlanınca karşılaşmadan 2-1 yenik ayrılarak ilk mağlubiyetin almış oldu. Ligde bu sonuçla yenilgisiz tek takım lider Medipol Başakşehir kaldı.
Bu sonuçla Beşiktaş, Lider Başakşehir'in 3 puan gerisinde kalırken, Kasımpaşaspor puanını 18'e çıkararak maç fazlasıyla 11. sıraya yükseldi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.