Öne Çıkanlar Covid19 Kovid19 ANTALYA istanbul Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cumhurbaşkanı erdoğan Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca COVID19 aşısı

Beşiktaş'tan Manisa'ya Farklı Tarife

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Vodafone Park'ta Manisaspor'u 9-0 gibi farklı bir skorla yenerek mucize olmasa bir üst tura çıkmayı  garantiledi. Manisaspor marşısında farklı galibiyeti getiren golleri 15-68-79-85. dakikalarda Negredo,  23-43-72. dakikalarda Lens, 34. dakikada Orkan çınar ve 86. dakikada Mustafa Pektemek kaydetti.

Beşiktaş, Manisaspor karşısında çok rahat bir oyun sergiledi. beşiktaş karşılaşmanın ilk yarısını 15. dakikada Negredo, 23 ve 43. dakikalarada Lens ve 34. dakikada Orkan Çınar'ın golleriyle 4-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da hızını rakibi Manisaspor karşısında kesmeyen Siyah Beyazlı ekip 68-79-85. dakikalarda Negredo, 72. dakikada Lens ve 86. dakikada Mustafa Pektemek'in golleriyle rakibini 9-0 yenerek hazimete uğrattı. Beşiktaş bu sonuçla ikinci maçta bir mucize olmasa bir üst tura çıkmayı garantiledi.

Beşiktaş'ta Negredo 4 gol kaydederken Lens ise 3 golle maça damgasını vurdular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.