Öne Çıkanlar ankara tsk chp konya diyarbakır deprem sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bodrum ırak pkk cumhurbaşkanı erdoğan

Bıçakcıoğlu:  “Hayata Devam Etmek Darbecilere  En Büyük Cevap”

Ünlü ralli pilotu, Simin Bıçakçıoğlu, başarısız darbe girişimi hakkında açıklamalarda bulundu. Bıçakçıoğlu, “Milletçe ayağa kalkıp hayata devam etmenin demokrasimize gölge düşürmeye çalışanlara en büyük cevap olacağını biliyorduk” ifadelerini kullandı.
 
“Demokrasimize Gölge Düşürmeye Çalışanlar”
 
Bıçakcıoğlu yaptığı açıklamada,  yaşanan darbe girişiminin etkilerinin yavaş yavaş  atlamaya çalıştığını ve tüm pilotlar için mental olarak Bursa Rallisi’ne hazırlanmak oldukça zor olduğunu söyledi.  Bıçakçıoğlu sözlerine, “Ancak milletçe ayağa kalkıp hayata devam etmenin demokrasimize gölge düşürmeye çalışanlara en büyük cevap olacağını biliyorduk. Toplumun her kesimini derinden etkileyen bu hain saldırıyı şiddetle kınıyorum” ifadeleri ile devam etti.
Bıçakçıoğlu ayrıca, darbe girişiminde hayatını kaybeden tüm sivil, asker ve polis vatandaşlarımıza taziye dileklerinde bulundu.


 
Yarışmalara  Son Gaz Devam Ediyor
 
Bıçakçıoğlu ayrıca yarışmalara ve başarılarına devam ediyor. Son son dört yılın kadın pilotlar birincisi Simin Bıçakcıoğlu, BOSSEK tarafından 23-24 Temmuz tarihlerinde 41’incisi düzenlenen Yeşil Bursa Rallisi’ni Sınıf N’de üçüncü olarak tamamladı ve Türkiye Ralli Şampiyonası için önemli bir avantaj sağladı.
 
Ralli  tutkunlarının yoğun ilgisi ile gerçekleşen Yeşil Bursa Rallisi, heyecan dolu dakikalara sahne oldu.
 
Bıçakçıoğlu, Neo Motorspor adına, Mitsubishi EVO IX ile Serkan Okan co-pilotluğunda yarışıyor.


 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.