Öne Çıkanlar gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Anket tesk genel başkanı bendevi palandöken merkez bankası hava durumu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çin pkk Batuhan Sert aydın Antalyaya ilk 8 ayda kaç kişi ziyaret etti

Derya Can’dan Bir günde 2 Türkiye Şampiyonluğu

Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen Serbest Dalış Türkiye Şampiyonası'nda Derya Can bir günde 2 farklı dalda Türkiye Şampiyonu oldu.

Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen Serbest Dalış Türkiye Şampiyonası'nda Derya Can bir günde 2 farklı dalda Türkiye Şampiyonu oldu. İlk Türkiye şampiyonluğunu sabah saatlerinde sabit ağırlık monopalet dalında Türkiye rekoru kırarak 77 metrede yakaladı. Çalışmalarına Arnica Ana Sponsorluğu’nda devam eden Derya Can, ikinci şampiyonluğu ise öğleden sonra küp apnea dalında aldı.



Dünya serbest dalış rekortmeni Derya Can, Bir gün içinde 2 şampiyonluk elde eden Dünya serbest dalış rekortmeni Derya Can, yarın da çift palet sabit ağırlık branşında şampiyonluk için nefesini tutacak. 2 çocuk annesi Derya Can şampiyonluklarını çocuklarına ve zor günler geçiren ülkemiz insanlarına armağan ederek "Bugün 2 dalda Türkiye Şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ülkemin adı hep başarılar ve rekorlarla anılsın istiyorum. Benim bugünkü başarılarımın herkese umut vermesini diliyorum. " diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.