Öne Çıkanlar Covid19 Koronavirüs Kuşadası Belediyesi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener chp niğde milletvekili ömer fethi gürer suriye palandöken atatürk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Hasta Sayısı

Fatih Terim'den Evkur Yeni Malatyaspor Karşılaşması Sonrası Açıklamalar

Teknik direktör Fatih Terim, deplasmanda 2-0 kaybedilen Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrasında yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.


Fatih Terim’in karşılaşmaya dair görüşleri şu şekildeydi:

"Bizdeki durum yüzeysel görünenden derin ama halledeceğiz"

“Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Üzüntümle sonradan yanlış anlaşılabilecek şeyler de söylemek istemiyorum. Ama içim yanıyor hatta taşıyor. Bir yanım ‘Zaten elin kolun bağlı, bari dilini serbest bırak’ diyor. Ona da bir şey diyemiyorum. Ama mesele, sakatlıklar, mevkii eksikliği, kadroda azlık, fiziksel veya psikolojik değil. Mesele beraber oynayabilecek, hissedebilecek; birbiri için oynayabilecek bir kültüre sahip 11’i bulabilmek. Bizim ona ihtiyacımız var. Sezon başından beri gerek kazandığımız gerek kaybettiğimiz maçlardan sonra yaptığım açıklamaları alt alta koyup baktığımız zaman durumu çok rahat ortaya koyabiliriz. Onun için bugünün skorunun bana göre anlatımı bu. Zor gol atıyorsanız, kaçırdığınız basitlikteki gollerden daha zorunu yiyebiliyorsanız zaten geriye düşüyorsunuz. Evkur Yeni Malatyaspor’u tebrik ederim. İlk yarının sonlarına doğru ve ikinci yarının başlarında 1-1’i yakalayabilecek pozisyonları arka arkaya bulduk belki ama galibiyeti hak ettiler. O ayrı bir şey. Bizdeki durum yüzeysel görünenden derin ama halledeceğiz. Ozan 3. penaltıyı yaptıracak tabi. Böyle öğrenecek, tecrübelenecek. Hırsı, inancı var. Çok çalışıyor, çok istiyor. Herkesten fazla koşuyor. Ek olarak ruhu var. Bizim de görevimiz ona yardım etmek. Ben de bu şansı ona her zaman vereceğim. Sonunda da ortaya çok iyi bir şey çıkacak. Kritik bir nokta penaltı, ona hiçbir itirazım yok. Ama oraya gelene kadar çok şey var. Faul yapılan yerle başlama yeri arasındaki fark, Mariano’nun uçan topu önlememesi ve ondan sonraki hata… Zaten böyle olunca gol yiyorsunuz. Genel olarak bize baktığınızda oyunumuz da yaklaşımımız da istediğimiz de bu değil.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.