Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam abd

Fenerbahçe Maç Biletlerini Ücretsiz Yaptı

Fenerbahçe, Serie A ekiplerinden Cagliari ile yapacağı hazırlık maçının biletlerini ücretsiz yaptı.

Fenerbahçe yaptığı açıklamada Sturm Graz maçında tribünleri coşkuyla dolduran 35 bin taraftarların emeği ve desteğine karşılık 7 Ağustos’ta Cagliari ile oynayacakları maçın ücretsiz olacağını bildirdi.

Fenerbahçe açıklamanın devamında “Kombine kart sahibi taraftarlarımız, mevcut koltuklarından karşılaşmayı takip edebileceklerdir. Kombinesi veya bileti olmayan Passolig sahibi taraftarlarımız ise girişlerde görevliler tarafından yönlendirileceklerdir.

Bugüne kadar bilet satın alan taraftarlarımızın ücretleri de kısa bir süre içerisinde Passolig hesaplarına iade edilecektir. Öte yandan, tribünler dolduğu takdirde stat kapıları kapatılacaktır.

Bu vesileyle Sturm Graz mücadelesinde futbol takımımızı yalnız bırakmayarak, sezonun ilk resmi maçında büyük bir coşku ve atmosfer oluşturan taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.