Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam abd

Giuliano Sağlık Kontrolünden Geçti

Fenerbahçe 2017-2018 sezonu için, Zenit St. Petersburg oyuncusu Giuliano Victor De Paula ile anlaştı. Giuliano bugün sağlık kontrolünden geçti.

Giuliano Victor De Paula’nın sağlık kontrolü, Ulus’taki Liv Hospital’da gerçekleştirildi. Kontrollerde oyuncuya kardiyoloji, kulak-burun-boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz muayenesi yapıldı; ayrıca kan değerlerine bakıldı. Futbolcuya sağlık kontrolleri sırasında eko, efor, solunum fonksiyon testi gibi kardiyak testler ve radyolojik testler de yapıldı.

Giuliano Victor Kimdir?

Giuliano Victor de Paula, 31 Mayıs 1990 tarihinde Brezilya'nın Curitiba kentinde doğdu. Futbola bu bölgenin takımlarından Parana'da başladı. 2009 Ocak'ında ülkenin en önemli takımlarından biri olan International'e 4.7 milyon Euro karşılığında transfer olurken, iki yıl giydiği Kırmızı-Beyazlı formayla 73 maça çıktı ve takımına 17 gol, 15 asistlik bir katkı sağladı.

Daha sonra Giuliano, Ukrayna'nın önemli kulüplerinden Dnipro Dnipropetrovsk'a 11 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle transfer oldu. Bu kulüp formasıyla 108 maça çıkan Brezilyalı yıldız 19 gol, 18 asist yaptı.

2014 yazında yeniden ülkesi Brezilya'ya dönen orta saha oyuncusu 6 milyon Euro'ya Gremio'ya imza attı. Gremio'da 75 maça çıkan ve 11 gol, 10 asist yapan Giuliano bu kez Zenit St. Petersburg'a transfer olarak bir kez daha Avrupa'ya dönüş yaptı. Zenit formasıyla geçen sezon 42 maça çıkan yıldız futbolcu 17 gol, 13 asistle takımın en öne çıkan isimlerinden biri oldu.

Zaman zaman Brezilya Milli Takımı'na da çağrılan 27 yaşındaki ofansif orta saha 13 kez A milli takım formasını giydi. 14 kez de Brezilya U20 Milli Takımı'nın formasını giyen takım 3 gol kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.