Öne Çıkanlar Koronavirüs terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd chp tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli rusya deprem CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin İsrail Pandemi

İrem Yaman'dan 'Altın Vuruş'

Türkiye Tekvando Federasyonunun organize ettiği, İrem Yaman-Hatice Kübra İlgün seçme müsabakasının kazananı İrem Yaman oldu.

Federasyonumuz 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve 01-03 Kasım 2019 tarihleri arasında İtalya’nın Bari şehrinde düzenlenecek olan G4 Ekstra Avrupa Şampiyonasında ülkemizi kadınlar 57 kilo sıkletinde temsil edecek sporcuyu belirlemek amacıyla yapılan  İrem Yaman-Hatice Kübra İlgün seçme müsabakasını altın vuruşla İrem Yaman kazandı. 

İrem Yaman, 57 kiloda, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na puan veren G4 Ekstra Avrupa Şampiyonası'nda kota mücadelesine çıkmaya hak kazandı.

SPORCULARIN GÖRÜŞLERİ

Seçmeyi kazanan İrem Yaman, “Atmosfer çok güzeldi. İlk kez bu salon bu kadar kalabalıktı. Bu atmosfer beni çok mutlu etti. Federasyon başkanımızın da dediği gibi bu sadece "seçme" karşılaşmasıydı. İkimiz de milli takım adına yarışıyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Olimpiyatlarda altın madalya istiyorum ve bu altın madalyayı da almadan gelmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Milli sporcu Hatice Kübra İlgün ise, “ İrem de ben de iyi hazırlanmıştık. Sonuç olarak kazanan o oldu. Hayırlısı olsun, mücadelemiz devam ediyor. Amacımız olimpiyatlara katılmak. Her rakibimiz çok iyi ben de orada yer almak istiyorum. İnşallah ülkemizi en iyi temsil edebilen bayrağımızı dalgalandırabilen kişiye nasip olur. Oraya giden de inşallah madalyayla ülkeye döner” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Hatice Kübra Ilgün
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.