Öne Çıkanlar terörist abd rusya Koronavirüs chp cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İsrail deprem ATO Başkanı Gürsel Baran

Real Madrid Adını Yarı Finale Yazdırdı

Real Madrid Şampiyonlar Ligi'nde zoru başararak yarı finale yükseldi. İspanyol devini yarı finale yıldızı Cristiano Ronaldo yükseltti.

İspanyol ekibi Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda 2-0 kaybettiği Almanya'nın Wolfsburg takımını rövanşta 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinadine Zidane, Wolfsburg'a karşı Barcelona'yı deplasmanda 2-1 yendikleri maçın ilk 11'ini sahaya sürdü. Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Real Madrid, Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun 16 ve 17. dakikalarda arka arkaya attığı gollerle 2-0 öne geçti.

ilk 45 dakika, Real Madrid'in 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda Real Madrid'in hızını kesmeyi başaran ve oyunda hareketli gözüken Wolfsburg, 52 ve 60. dakikalarda gole çok yaklaştı ancak son vuruşlarda başarılı olamadı. Real Madrid 2-0 'ın önde olmasına karşın yiyeceği golün telafisi olmadığı için kontrollü oynamaya başladı. Bu dakikadan sonra yiyeceği bir gol 2 gol atmasını gerektiriyordu. Sabırlı oynamanın meyvesini ve turu 77 . dakikada bulduğu golle aldı.  77. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Ronaldo, takımının ve kendisinin 3. golünü attı. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Wolfsburg'u 3-0 mağlup eden Real Madrid, adını yarı finale yazdırdı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.