Öne Çıkanlar türkiye gündem özeti galatasaray Türk Ekonomi Bankası kınama ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş

Şampiyonlar Ligi'nde Gol Rekoru

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün gece E,F,G,H gruplarında 8 karşılaşma oynandı. Şampiyonlar Liginde bir maçta en fazla gol atılma rekoru kırıldığı karşılaşmada Borussia Dortmund, Legia Varşova'yı 8-4 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda dün gece Borussia Dortmund-Legia Varşova karşılaşmasında 12 gol vardı. Şampiyonlar Liginde bir maçta atılan 12 gol rekor olarak kayıtlara geçti. 12 golün atıldığı müsabakada Borussia Dortmund sahasında Legia Varşova'yı 8-4 yendi. Grubun diğer maçında ise Real Madrid deplasmanda rakibinin 10 kişi kaldığı mücadelede zorlansada 87. dakikada Benzama'nın attığı golle Sporting lizbon'u 2-1 yendi. 

E Grubu'nda Bayern Leverkusen deplasmanda CSKA Moskova ile 1-1 berabere kaldı. Grubun diğer maçında Monaco kendi sahasında Tottenham'ı 2-1 yendi. Bu sonuçlardan sonra puanını 11'e yükselten Monaco grup lideri olarak çıkmayı, Bayern Leverkusen ise Monaco'nun Tottenham'ıyenmesi sonucu 2. olarak gruptan çıkmayı garantiledi.

G Grubu'nda İngiltere temsilcisi Leicester City evinde Club Brugge takımını 2-1 yenerek ilk kez katıldığı turnuvada grup lideri olarak adını son 16 turuna yazdırdı. Grubun diğer maçında Danimarka ekibi Kopenhag sahasında Porto ile 0-0 berabere kaldı. Porto gruptan çıkmayı son maça bıraktı. Porto son maçını sahasında Leicester City ile oynayacak, Kopenhag ise  gruptan çıkma şansı olmayan Club Brugge ile deplasmanda karşılaşacak.

H Grubu'nda ise Juventus, deplasmanda Sevilla'yı 3-1 yenerek H Grubu'ndan çıkmayı garantilerken, grubun diğer maçında Olympique Lyon, deplasmanda Dinamo Zagreb'i 1-0 yenerek umudunu son maça taşıdı. Olympique Lyon, grubun son maçında kendi sahasında Sevilla'yı 2 farklı yenmek zorundabulunuyor.

DÜN GECE ALINAN SONUÇLAR

E Grubu:

CSKA Moskova (Rusya) - Bayer Leverkusen (Almanya): 1-1
Monaco (Fransa) - Tottenham (İngiltere): 2-1
F Grubu:
Sporting Lizbon (Portekiz) - Real Madrid (İspanya): 1-2
Borussia Dortmund (Almanya) - Legia Varşova (Polonya): 8-4
G Grubu:
Leicester City (İnglitere) - Club Brugge (Belçika): 2-1
Kopenhag (Danimarka) - Porto (Portekiz): 0-0
H Grubu:
Sevilla (İspanya) - Juventus (İtalya): 1-3
Dinamo Zagreb (Hırvatistan) - Olympique Lyon (Fransa): 0-1
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.