Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk dsp terörist suriye Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Nevruz Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu SEBA Netsia

Sofuoğlu Baştan Sona Zirvede

İspanya’da düzenlenen Dünya Superbike Şampiyonası Aragorn yarışında  Kenan Sofuoğlu birinci olmayı başardı.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonun üçüncü yarışını birinci sırada tamamladı. Yarışa ilk sırada başlayan Kawasaki Pucetti takımı sürücüsü Kenan Sofuoğlu, baştan sona üstün götürdüğü yarışta, hatasız bir sürüşle 1.486 saniye farkla bitirdiği yarış Sofuoğlu’nun kariyerindeki 33. yarış şampiyonluğu oldu. Sofuoğlu’nun Kawasaki Pucetti takımından takım arkadaşı Randy Krummenacher ikinci olurken, Nicolas Terol podyumda üçüncü olarak yer aldı.

Dünya Supersport Şampiyonası’nda üçüncü yarışta, Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu bu sezonki ilk birinciliğini elde etti. Avustralya’daki ilk yarışta şanssız şekilde lastiği patladığı için yarış dışı kalan Sofuoğlu, Tayland’da ise ikinci sırayı elde etmişti.

İspanya’daki zaferini kutlayan Sofuoğlu yarış sonucu, "Sezonun ilk yarışında bazı sorunlar yaşamıştık. Ama son iki yarışla birlikte aradaki açığı kapamaya başladık. Geçen sene de burada kazanmıştım. Bundan sonraki tüm yarışlarda şampiyonluk ve podyum görerek hedefimize ulaşmak istiyoruz." açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.