Öne Çıkanlar türkiye gündem özeti galatasaray Türk Ekonomi Bankası kınama ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş

Terim: “Galatasaray Layık Olduğu Yerde”

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova galibiyeti sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Terim, "Galatasaray iyi bir başlangıç yaptı. Galatasaray layık olduğu yerde. Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçımızdan güzel bir galibiyet ile ayrıldık. Zaten buraları seviyoruz ve kalmayı da istiyoruz." dedi.

Fatih Terim’in açıklamaları şu şekilde:

“Oyuncularımı tebrik ediyorum. Seyircilerimizi tebrik ediyorum. Galatasaray iyi bir başlangıç yaptı. Galatasaray layık olduğu yerde. Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçımızdan güzel bir galibiyet ile ayrıldık. Zaten buraları seviyoruz ve kalmayı da istiyoruz. Oyun planımız içinde maça iyi başlamak vardı ve bunu başardık. Daha sonra zaman zaman vitesi yükseltip zaman zaman alçaltarak ikinci yarıya ekonomik ve tam konsantre halinde girdik. Oyun boyunca çok sayıda pozisyon bulduğumuz için mutluyum. İkinci yarı onların değişikliğine biz de bir hamleyle cevap verdik ve rahat ettik defans anlamında. Çabuk oyuncularımız da işi gördüler açıkçası. 10 kişi kaldık tabii ki az zaman kala ama bu seviyelerde maç 2-0’dan 2-2’ye de gelebilir buna rağmen iyi ve dikkatli oynadı oyuncularım. Şampiyonlar Ligi’ne yakışır bir giriş oldu. Takım bütünlüğünü hiçbir anda bozmadık. Bu da beni sevindirdi. Bunun dışında enteresan bir sonuç tabii ki çünkü bu sezon Lokomotiv Moskova ilk defa bir maçta 3 gol yedi. Rusya Ligi’nde 7 maçta 5 gol yiyen bir takımdan bahsediyoruz sonuçta 1 maçta 3 gol yediler ve 7-8 tane kaçan pozisyonu da sayabiliriz. Yavaş yavaş havaya giriyoruz. Ben de keyif alıyorum herkes de keyif alacak inşallah. Seyircimiz de çok güzel hazırlanmıştı. Onlara da buradan teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun hepimize.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.