"Türkiye Cumhuriyeti'nin Daima Mesut, Muvaffak Ve Muzaffer Olacağına Dair İnancımız Sonsuzdur"

Galatasaray Spor Kulübü, Cumhuriyet'in ilanının 95. yıldönümünü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Galatasaray Spor Kulübü "Atatürk'ün Nutuk'ta da ifade ettiği gibi, Türkiye Cumhuriyeti'nin daima mesut, muvaffak ve muzaffer olacağına dair inancımız sonsuzdur." açıklamasında bulundu.

Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan kutlama mesajında; "Aydınlanmanın ve çağdaşlaşmanın simgesi olan Cumhuriyet'in ilanının 95. yıldönümünü kutlamanın mutluluğu içindeyiz.


Kurtuluş Savaşı'yla bağımsızlık iradesini ortaya koyan Ulusumuz, çağdaş uygarlık yönündeki arzu ve inancını Cumhuriyetin ilanıyla ortaya koymuştur.

Ulusumuzun iradesi doğrultusunda Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk'ta da ifade ettiği gibi, Türkiye Cumhuriyeti'nin daima mesut, muvaffak ve muzaffer olacağına dair inancımız sonsuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşları başta olmak üzere şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, Ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray Spor Kulübü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.