Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel tüpraş ak parti

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. Hafta Maçları Tamamlandı

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçları A, B, C ve D gruplarında dün gece yapılan 8 karşılaşma ile tamamlandı.

B Grubu maçında temsilcimiz Beşiktaş, Portekiz'in Benfica takımı ile Vodafone Arena'da 3-0 geriye düştüğü karşılaşmada son dakikada attığı golle 3-3 berabere kaldı. Benfica'nın gollerini 10. dakikada Guedes, 25. dakikada Semedo ve 32. dakikada  Fejsa kaydederken, temsilcimiz Beşiktaş'ın gollerini 58. dakikada Cenk Tosun, 82. dakikada penaltıdan  Quaresma ve 89. dakikada Aboubakar kaydetti. Grubun diğer maçında ise Napoli ile Dinamo Kiev 0-0 berabere kaldı. Grup maçlarında son haftaya girilirken Napoli 8 puan ve avarajla ilk sırada yer alırken Benfica aynı puanla ikinci sırada, temsilcimiz Beşiktaş ise 7 puanla 3.sırada bulunuyor. Beşiktaş'ın Gruptan çıkması için son maçında tur şansı bulunmayan Dinamo Kiev'i yenmesi gerekiyor.    

Şampiyonlar Ligi A grubunda ise daha önce gruptan çıkmayı garantiliyen iki takımın mücadelesinde Arsenal, konuk ettiği Paris Saint-Germain ile 2-2 berabere kaldı. Grubun diğer maçında ise Ludogorets Razgrad ile Basel 0-0 berabere kaldı. Grubun lideri ve UEFA Ligi'nde yoluna devam edecek takımın belli olması son haftaya kaldı.

C Grubunda ise, Barcelona deplasmanda İskoç ekibi Celtic'i 24. ve 55. dakikalarda Lionel Messi'nin attığı gollerle 2-0 yendi. Grubun diğer maçında ise Manchester City, deplasmanda Alman ekibi Borussia Mönchengladbach ile 1-1 berabere kaldı.Gruptan Barcelana lider olarak çıkarken Manchester City ikinci olarak adını 16 listesine yazdırdı.

D Grubunda ise Bayern Münih deplasmanda Rus takımı Rostov'a 3-2 yenildi. diğer maçta ise Atletico Madrid konuk ettiği Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven'ı 2-0 yendi. Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen Atletico Madrid grubu lider olarak da tamamlamayı garantiledi. Bayern Münih'te gruptan çıkmayı daha önceden garantilemişti.

Dün Gece Alınan Sonuçlar:

A Grubu:
Ludogorets (Bulgaristan) - Basel (İsviçre): 0-0
Arsenal (İngiltere) - Paris Saint-Germain (Fransa): 2-2
B Grubu:
Napoli (İtalya) - Dinamo Kiev (Ukrayna): 0-0
Beşiktaş (Türkiye) - Benfica (Portekiz): 3-3
C Grubu:
Celtic (İskoçya) - Barcelona (İspanya): 0-2
Borussia Mönchengladbach (Almanya) -Manchester City (İngiltere): 1-1
D Grubu:
Rostov (Rusya) - Bayern Münih (Almanya): 3-2
Atletico Madrid (İspanya) - PSV Eindhoven (Hollanda): 2-0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.