Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti ihracat çin Prof. Dr. Nevzat Tarhan bugünün gündemi kınama CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel Metina burgan bank dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık Çocukların Bayramını Kutladı

Bakan Yanık, 23 Nisan’ın Türk tarihinin bağımsızlık mücadelesinin kilometre taşlarından biri olduğuna işaret ederek, “23 Nisan Türk çocuklarının dünya çocuklarıyla paylaştığı bir şölen. Hepimize mutlu, kutlu olsun.” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla video mesaj yayımlayarak çocukların bayramını kutladı. 

Bakan Yanık, mesajında şunları kaydetti:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın bütün çocuklarımıza, dünyadaki her çocuğa kutlu ve mutlu olmasını temenni ediyorum. 23 Nisan Türk çocuklarının dünya çocuklarıyla paylaştıkları bir şölen ve 23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı, bizim bağımsızlık mücadelemizin kilometre taşlarından birisidir. O günden bugüne Türk milleti bağımsızlığını korumak için her türlü mücadeleyi, her türlü fedakarlığı yaptı ama aynı zamanda o tarih bilincini de çocuklarına hafıza olarak bıraktı.

Şimdi biz Türk çocukları olarak bu hafızayı, bu mücadele azmini, bu bağımsızlık tutkusunu dünya çocuklarıyla paylaşıyoruz. Hepimize hayırlı olsun mutlu, kutlu olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.