Akar İncirlik’te  Noel İçin Gelen Mevkidaşıyla Görüştü

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar  İncirlik ziyaretinde, Noel dolayısıyla üsse bir ziyarette bulunmakta olan ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford ile bir görüşme gerçekleştirdi.
 
TSK'dan yapılan açıklamaya göre , Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı olduğu halde dün bölgede bulunan birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Adana’ya gitti .Orgeneral Akar ilk olarak İncirlik'teki 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı'nda incelemelerde bulundu, daha sonra ABD personelinin Noel’ini kutlamak için İncirlik’te bulunan ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Orgeneral Akar görüşmenin ardından  ilde protokol ziyaretleri gerçekleştirerek, 6’ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı birliklerinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.