Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam abd

Ankara'da Bir Polis Kazaen Şehit Oldu

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde yol kontrolü esnasında bir polis memuru kazaen şehit oldu. Ankara Valisi Erkan Topaca, olayda terör boyutunun şu an itibarıyla tespit edilmediğini ifade etti.

Ankara Valiliğinin yaptığı açıklamaya göre, sabah 05:00 sularında Siirt-İstanbul seferini yapan bir yolcu otobüsü, Gölbaşı ilçesinin girişindeki uygulama noktasında polis ekiplerince durduruldu. Kimlik kontrolü sırasında, şüphe üzerine araçtan indirilen kişi, üst araması yapıldığı sırada kaçmaya başladı. Şahsı yakalamak için yaşanan kovalamaca sırasında, Polis Memuru Hakan Can, kazaen açılan ateş sonucu şehit oldu. Uyuşturucu ve asayiş olaylarında kaydı bulunan E.İ (sahte kimlikli Z.İ.) isimli şahıs ise yapılan aramalar sonucunda yakalandı. Olaya ilişkin başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Ankara Valisi Ercan Topaca da gazetecilere yaptığı açıklamada, şüpheli şahsın üzerinde arama yapılırken, polisin elinden kurtulup kaçmaya çalıştığını ifade etti. Bunun üzerine polisin şahsı takibe başladığını ve bir polisin yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu belirten Topaca, şüpheliyle ilgiyi araştırmanın devam ettiğini, şu an itibarıyla olayda bir terör boyutunun tespit edilmediğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.