Öne Çıkanlar türkiye gündem özeti galatasaray ihracat çin bugünün gündemi kınama CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel Metina burgan bank dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu sabancı holding

Ankara’da Uyuşturucu Operasyonu

Ankara genelinde uyuşturucu ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik 16.07.2017-23.07.2017 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda, esrar, eroin, kenevir, uyuşturucu- uyarıcı sentetik Ecstasy hap, Bonzai, tabanca, şarjör, mermi ve uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirilirken, hakkında işlem yapılan 43 şahıstan 9’u tutuklandı.

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 351 gr esrar maddesi, 36 gr eroin maddesi, 28 kök kenevir bitkisi, 13 adet uyuşturucu- uyarıcı sentetik hap maddesi, 15 adet uyuşturucu- uyarıcı sentetik Ecstasy hap maddesi, 1 kilo 76 gr uyuşturucu- uyarıcı Bonzai maddesi, 1 adet tabanca, 1 adet şarjör,  9 adet tabanca mermisi, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 3 bin 115 TL ele geçirildiği bildirildi.

9 Şahıs Tutuklandı

Valiliğin yaptığı açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Ankara genelinde uyuşturucu ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak 16.07.2017-23.07.2017 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda; uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapma suçundan 18 şüpheli şahsa, kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı kullanmak suçundan 23 şahsa, diğer suçlardan da 2 şüpheli şahsa işlem yapıldı. Valilik, olaylarla ilgili olarak yakalanan şüphelilerden; 27’sinin Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla salıverildiğini, 9’unun tutuklandığını, 7’sinin Savcılıktan serbest kaldığını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.