Öne Çıkanlar TarımGFE Tarımsal Girdi Fiyat Endeksi spk Indie rock ICBC) ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer Irak Kuzeyindeki Gara Bölgesinde 8 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Instagramdan Yeni Canlı Yayın Özellikleri IKEA Haberleri ING Bank Haberleri CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Haberleri IFC

ANKESOB Başkanı Yiğiner'den Bakan Tüfenkci'ye Ziyaret

ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, Bakan Tüfenkci'ye hayırlı olsun dileklerini ileterek, "Yeni Bakanlar Kurulumuzun milletimize ve devletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yiğiner'e ziyaretinde Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan da eşlik etti.



Geçtiğimiz günlerde Bakanlar Kurulu Üye görev değişikliği yapılmış ve açıklanan yeni kabinede Bülent Tüfenkci'nin Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak görevine devam etmesi esnaf ve sanatkarlar tarafından sevinçle karşılanmıştı.

Bakanlık makamında gerçekleşen ziyarette, ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner, Bakan Tüfenkci'ye hayırlı olsun dileklerini ileterek, "Yeni Bakanlar Kurulumuzun milletimize ve devletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin göreve geldiği günden itibaren esnaf ve sanatkarlara yönelik olarak hep olumlu adımlar attığını kaydeden Yiğiner, "Sayın Bakanımızın yeni dönemde de Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak göreve devam ediyor olmasını karşılıklı  uyumun devam etmesi adına memnuniyetle karşılıyoruz. Yeni kabinede yerini koruyan Sayın Bülent Tüfenkci bakanımıza başarılarının devamını diliyorum. Allah işlerinde başarılı kılsın." diye konuştu.
Görüşmenin devamında Başkan Yiğiner, Bakan Tüfenkci'ye esnaf ve sanatkarların çözüm bekleyen sorunları ile ilgili bilgi paylaşımında da bulundu.
Bakan Tüfenkci de ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner'in ve yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bundan sonra da yine esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek çözeceğiz. Ülkemiz ekonomisinin güvencesi, istihdama önemli katkılar sağlayan ve devletine her zaman bağlı esnaf ve sanatkârlarımızın yanında olmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.