Öne Çıkanlar Sera terörist çin fibabanka Dantel Beşerî fırat kalkanı tbmm terör operasyon İletişim Başkanı Fahrettin Altun Gözcüler filminin yeni posteri

Asya Bebeğin Son Durumu Yüzleri Güldürdü

İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırısı sonucu yaralanan ve polislerin ambulansı beklemeyerek ekip araçlarıyla hastaneye götürdüğü 2 buçuk yaşındaki Asya bebek, günler sonra konuşmaya başladı. Asya'nın ilk sözleri 'anne' oldu.

Ailesiyle birlikte Adana'dan tatil için geldikleri İstanbul'da, 19 Mart'ta İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısında yaralanan 2 buçuk yaşındaki Asya Başaran'ın sağlık durumuyla ilgili mutlu eden haberler gelmeye başladı..

Ağır yaralandığı saldırının ardından tedavisine, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğum bakım servisinde devam edilen Küçük Asya, geçirdiği beyin ameliyatının ardından geçtiğimiz perşembe günü uyandırılmıştı.

Asya'nın yapılan uyarılara refleks vermeye başladığı bildirildi. Uyandırıldıktan sonra konuşan Asya'nın ilk sözleri ise 'anne' oldu. Asya'nın genel sağlık durumunun da iyiye gittiği belirtildi.

Asya'nın annesi Çilem Başaran'ın da tedavisine aynı hastanenin Genel Cerrahi Servisi'nde, baba Turgay Başaran'ın tedavisine de Taksim Acıbadem Hastanesi'nde devam ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.