Öne Çıkanlar Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Nevruz Acıbadem Ankara Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Esra Mıhçıoğlu isteyen suriyeli koruma alabilecek Kuzey Kıbrıs Settar Tanrıöğen taburcu oldu mu kayserideki tecavüz davası fetö Sosyal Güvenlik Kurumu doğal kan yerine kullanılabilecek yapay kan

Atama Kararları Resmi Gazete'de

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Buna göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müşavirliklerine Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Temindar Aytekin ve Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Tacettin Güneş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı müşavirliğine, Maden İşleri Genel Müdürü Murat Topaloğlu atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Et ve Süt Kurumu Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Bakanlık Müşaviri Mehmet Ünal Yılmaz atanırken Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Galip Zerey getirildi.

Ayrıca, Hazine Müsteşarlığı I. Hukuk Müşaviri Ahmet Fethi Toptaş’ın başka bir göreve atanması için görevinden alınmasına karar verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.