Öne Çıkanlar chp ankara tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam abd

Bakan Ala: Bazı Yerlerde Beklenmedik Çete Girişimi Olmuştur

İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Şu anda inisiyatifi ele alıyor bazı yerlerde beklenmedik çete girişimleri olmuştur. Bir grup çete” ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Ala, NTV’ye telefonla bağlanarak, açıklamalarda bulundu. Ala, yaşanan askeri hareketlilik hakkında özetle şunları söyledi:
“Paralel seviyedeki çetenin bir darbe girişimidir bir kalkışma girişimidir. Üst düzey komutanların bununla ilgisi yok. Milletimizi bütün partileri, sendikaları, demokrasiye sahip çıkmaya davet ediyorum, meydanlara çıksınlar. Halkımız sokağa çıkmalı, meydanlara çıkmalı. Demokrasiye sahip çıkmalı”
Bakan Ala, kamu otoritesinin hakim olup olmadığı sorusuna şu cevabı verdi:
“Şu anda inisiyatifi ele alıyor bazı yerlerde beklenmedik çete girişimleri olmuştur. Bir grup çete. Bütün vatandaşlarımızın Anadolu’nun her şehrinde hem havaalanlarının olduğu yerlere sokaklara meydanlara gelip orada bulunmalarının doğru olduğunu, bu çete girişimi zaten akamete uğrayacaktır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.