Öne Çıkanlar Covid19 Kovid19 ANTALYA istanbul Entübe Sayısı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cumhurbaşkanı erdoğan Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca COVID19 aşısı

Bakan Elvan: Milletler Gelenekleriyle Geleceklerini İnşa Ederler

Kalkınma Bakanı Lütfİ Elvan, “Milletler gelenekleriyle geleceklerini inşa ederler. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, barışın ve kardeşliğin sembolü olan Bayramlar milletimizin birlik ve beraberliğin pekiştiği mübarek günlerdir” dedi.
 
Bakan Elvan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Elvan, bayram mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Aziz Milletimizin, Türk Dünyasının ve İslam Âleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor; bayramın barış, kardeşlik, huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Milletler gelenekleriyle geleceklerini inşa ederler.
Yardımlaşmanın, dayanışmanın, barışın ve kardeşliğin sembolü olan Bayramlar milletimizin birlik ve beraberliğin pekiştiği mübarek günlerdir.
Türkiye, milletinden ve milletinin değerlerinden aldığı güçle, hiçbir şekilde yolundan taviz vermeden güçlenmeye, kalkınmaya, milletinin huzur ve istikrarını korumaya devam edecektir.
Bu duygularla tekrar milletimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum.
Bayram yolculuklarında vatandaşlarımızın dikkatli olmasını, kazaya mahal vermeden sevdiklerine kavuşmasını özellikle istirham ediyorum.
Nice bayramlara…”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.