Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank zam

Bakan Elvan’la Çankırı ile Ankara Arasındaki Yol Konuşuldu

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan' la Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri  Çankırı’dan Ankara’ ya gelen yolun direk olarak otobana bağlanması konuşuldu.

MASFED yaptığı açıklamada Başkan Erkoç ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Bakan Elvan’la yaptıkları görüşmede Çankırı ve Karadeniz’den gelip Otonomi önünde biten yolu İstanbul yolu ve Kahramankazan’ a bağlanması ile ilgili konuşma yapıldığını belirtti. Konuşmada Esenboğa Havaalanı’na gidiş gelişin rahatlayacağını dile getiren kurul üyelerine Bakan Elvan, konuyla ilgili çalışmaların hızlandırılacağını ifade etti. Ayrıca kurul üyeleri kentleriyle ilgili sorunları Bakan’a aktardılar ve Bakan bu konularında takipçisi olacağını bildirdi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.