Öne Çıkanlar türkiye ihracat gündem özel meme kanseri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Metina burgan bank kınama galatasaray cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan çin TarımGFE

Bakan Soylu: Darbe Girişiminde Kazan'ın Yeri Bambaşkadır

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz darbe girişiminde 9 şehit, 92 gazi veren Kazan’a ilişkin olarak, “Darbe girişiminin önlenmesinde Kazan’ın yeri bambaşkadır. Yaptıklarınız bambaşkadır” ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu ile AK Parti Milletvekilleri, Yıldırım Emrullah İşler, Ahmet Gündoğdu ve Ravza Kavakçı Kan, kahraman Kazanı ziyaret ederek, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’le bir araya geldi.
 
‘’O Psikopatı Tıpış Tıpış Türkiye’ye Verecekler’’

Darbe girişiminin önlenmesinde Kazan’ın önemli bir yeri olduğunu vurgulan Bakan Soylu, Türkiye’de daha önce yaşanan darbelerin arkasında kimlerin olduğunu bu milletin bildiğini 15 Temmuz darbe girişiminin arkasında da aynı güçlerin olduğunu belirtti. Soylu, “Hiç merak etmeyin bu Fethullah denen psikopatın adamlarına, bu Türkiye’mizin tarihinin en büyük cezasını vereceğiz. Amerika bizim dostumuz olduğunu iddia ediyor ya. Bütün dünyaya karşı dursa da, o Fethullah denen psikopatı tıpış tıpış Türkiye'ye verecek” ifadelerini kullandı.


İşler ise, “15 Temmuz’da özellikle Kazan’ımız bir destan yazdı, bir kahramanlık ortaya koydu. Bütün Türkiye'ye Kazan’dan bahsediyor. Sayın Başbakan’ımız da burada size vermiş olduğu söz gibi, inşallah Kazan’ın adı ne olacak, Kahraman Kazan. Kahraman Kazan’ımız hepimize hayırlı olsun diyorum. Kazan’ımız da vermiş olduğumuz şehitlere, o 9 kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Gündoğdu ise, “Değerli kazanlı kardeşlerim, 1000 yıl önce Uhud’daki okçular tepesini bir kez terk etti, 1000 yıldır yüreğimiz yanıyor. Bu kez okçular tepesini terk etmeyen Kazanlı kahramanlara selam olsun.  Bugün ‘Erdoğan'ı yedirmeyiz ‘diyen Kazanlı kahramanlara selam olsun” ifadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.