Öne Çıkanlar ankara chp tsk deprem diyarbakır konya cumhurbaşkanı erdoğan bodrum ırak sgk zam Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Başbakan Yıldırım'dan Kızılay'ın Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Başbakan Binali Yıldırım, Kızılay’ın kuruluş yıldönümüne ilişkin mesajında, “Kızılay’ın kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor bu güzide kurumumuzun tüm çalışanlarına sevgi ve selamlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Başbakan Yıldırım, Kızılay’ın kuruluş yıldönümüne ilişkin mesaj yayımladı. Başbakan Yıldırım mesajında, “Kızılay, rengine, diline, inancına bakmaksızın, dünyanın dört bir yanında insanların yardımına koşmaktadır. Kan tedariki başta olmak üzere, afetzedelerin acısını ve sıkıntısını gidermekte ve ihtiyaç sahiplerine cömertçe yardım eli uzatmaktadır. Başarıyla yürüttüğü insani yardım operasyonlarıyla bütün dünyanın takdirini kazanmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Kızılay’ın insanlara en iyi ve kaliteli hizmeti sunma anlayışıyla çalışmalarını devam ettireceğine; vatandaşların kan bağışı ve diğer yardımlarıyla Kızılay’ı desteklemeyi sürdüreceklerine yürekten inandığını belirten Yıldırım, “Bu vesileyle Kızılay’ın kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor bu güzide kurumumuzun tüm çalışanlarına sevgi ve selamlarımı iletiyorum” mesajını paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.