Öne Çıkanlar Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Entübe Sayısı Kovid19 ANTALYA istanbul İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ağır hasta sayısı Entube hasta sayısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Sağlık Bakanı Fahrettin Koca COVID19 aşısı

Başbakan Yıldırım Kızılay’ın 148. Kuruluş Yılını Kutladı

Başbakan Binali Yıldırım, Türk Kızılayı’nın 148. Kuruluş yılına ilişkin kutlama mesajı yayımladı. Yıldırım, kan bağışı ve diğer yardımlarla Kızılay’ın destekleneceğine inandığını belirtti.

148 yıldır insanlığın hizmetinde olan Türk Kızılayı’nın kuruluş yıldönümünü en içten dileklerle kutladığını ifade eden Yıldırım, Kızılay’ın kurulduğu günden itibaren kimliğine bakmaksızın yardıma koştuğunu bildirdi.

Başbakan Yıldırım, kan tedariki başta olmak üzere insanlara önemli hizmetlerde bulunan, afetzedelerin acısını ve sıkıntısını gidermek için yoğun gayretler gösteren, dünyanın neresinde olursa olsun ihtiyaç sahiplerine cömertçe yardım eli uzatan Kızılay’ın, başarıyla yürüttüğü insani yardım operasyonlarıyla da tüm dünyanın takdirini kazandığını vurguladı.

Yıldırım, şu ifadeleri kaydetti:

“Kızılay’ın kendini geliştirme, insanlara en iyi ve kaliteli hizmeti sunma anlayışıyla çalışmalarını devam ettireceğine; vatandaşlarımızın kan bağışı ve diğer yardımlarıyla Kızılay’ı desteklemeye devam edeceklerine inancım tamdır. Bu vesileyle Kızılay’ın kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor bu güzide kurumumuzun tüm çalışanlarına sevgi ve selamlarımı iletiyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.